Tretmani

Naš rad zasniva se na jedinstvenoj Mystic filozofiji koja počiva na sledećim principima:
-Kozmetoterapija
-Nega i prevencija
-Stimulacija

Nega lica

Higijenski tretmani, čišćenje ultrazvučnom špatulom, nega suve i osetljive kože, nega kombinovane, masne, aknozne i problematične kože, tretmani dubinske hidratacije, tretmani ožiljaka, proširenih pora i pigmentacija, antiage tretmani, lifting lica, lifting vrata, lifting dekoltea, neinvazivna i klasična mezoterapija, enzimski i organski pilinzi.

Tretmani lica rade se isključivo Nemačkom medicinskom kozmetikom Dr. Med. Christine Schrammek, koja sadrzi dve linije: derma.cosmetics i GREEN PEEL (originalni organski piling).

Nega i oblikovanje tela

Celulit predstavlja hipertrofiju masnih ćelija, koja u kombinaciji sa usporenom venskom i limfnom cirkulacijom, dovodi do zadržavanja tečnosti u medjućelijskom prostoru. Ovaj problem susrećemo kod 90% ženske populacije naročito posle puberteta zbog delovanja estrogena. Celulit se uglavnom pojavljuje na bokovima, zadnjici i nogama, a važno je znati da nije u uskoj vezi sa viškom kilograma.

Mezoterapija se preporučuje kada postoji problem sa cirkulacijom, celulitom i viškom kilograma. Ova metodom postiže se vidno poboljšanje kvaliteta kože i potkožnog vezivnog tkiva (pomorandžine kore), kao i smanjenje bolova u nogama i osećaj teskih nogu. U cilju poboljšanja efikasnosti, mezoterapiju je neophodno kombinovati sa sinergistčkim metodama.

Takodje, u anticelulit programu se mogu kombinovati MADEROTERAPIJA ( masaza oklagijama), anticelulitit masaza, limfna drenaza, termolipoliza, elektrostimulacija i Vasi rezultati su zagarantovani.

Kupovinom paketa , ostvarujete popust od 10%.

Nega ruku i stopala

Pored klasičnog estetskog i spa manikira i pedikira, studio Mystic Vam je omogućio i uslugu medicinskog pedikira, kao i protetike noktiju. Problemi poput urastanja noktiju, kurjeg oka, keratoza, pucanja noktiju usled psorijaze, neadekvatne obuće i drugih uzroka na lak i komforan način postaju prošlost.

- nadogradnja i izlivanje noktiju
- trajni lak
- spa program
O.P.I , CRYSTAL , IBD

Masaže

Kozmetički studio Mystic nudi veliki izbor masaža:

Relaks masaža - Relaksaciona masaža celog tela pozitivno deluje na stanje uma i tela, kombinacijom masažnih hvatova za opuštanje i relaksaciju mišića

Kraljevska masaža - Masaža koju izvode dva terapeuta. Ova masaža ima dvostruko jači efekat od obične relaksacione masaže

Sportska masaža - Posebno je orjentisana na mišiće i delove tela koji su izloženi stresu treninga i postiže se rasterećenje mišićne napetosti i opuštanje ligamenata

Parcijalna masaža - Izvodi se na zahtev klijenta za određeni deo tela , npr. glava, leđa, ruke, noge, stopala…

Limfna drenaža

Limfna drenaža – (ručna limfna drenaža) je posebna terapijska procedura kojom se potpomaže rad limfnog sistema odnosno aktivira cirkulacija limfe, stimuliše regeneracija tkiva, a neka se ishranjuju i podiže odbrambena sposobnost organizma ( poboljšava imuni sistem ).

Refleksološka masaža stopala – Zasniva se na stimulaciji zona na stopalima, preko kojih se stimulišu ciljano svi organi i organski sistemi našeg tela, preko korespodentnih refleksnih zona na stopalu

Antistres masaža – Masaža koja predstavlja spoj relax i terapeutske masaže, kojom se postiže pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja.

Spa & Wellness

Predstavljamo SPA & wellness tretmane dostupne u Vašem studiju.

Tretman detoksikacije i čišćenja celog tela, sa jakim efektom eliminacije viška tečnosti i otpadnih produkata metabolizma.

Maska sa zelenim čajem i citrusima pruža telu esencijalne minerale koji istovremeno hidriraju kožu i olakšavaju drenažu tečnosti, poboljšavaju metabolizam lipida i rezervi masti, smanjuju dejstvo slobodnih radikala i poboljšavaju ćelijsko disanje.

Blagotvorno deluje na iritiranu, umornu i kožu isušenu dejstvom sunčevih zraka. Nakon pakovanja, sledi lagana masaža celog tela koja poboljšava tonus kože i terapijski efekat tretmana, ostavljajući Vas u stanju potpunog psihofizičkog blaženstva.

U našoj ponudi imamo nadogradnju trepavica 1:1, kao i Ruski volumen. Trepavice traju koliko i Vaše prirodne trepavice, koje prirodno otpadaju na svaka 2 – 3 meseca u normalnom ciklusu i stalno se obnavljaju. Lepe se na Vaše prirodne trepavice, a ne na ivicu kapka. Nadograđene trepavice možete stalno da nosite. To zavisi od faze rasta trepavica i redovne dopune (korekcije). Dopunu trepavica je potrebno raditi na svake 3 – 4 nedelje kako bi se zamenile trepavice koje su otpale i kako bi se postigao dobar rezultat.

Lash lift je nova medota za uvijanje prirodnih trepavica. Doprinosi podizanju trepavica i efektu poboljsanog volumena i hrani dlaku keratinom. Lash lift je namenjen ženama koje nisu zadovoljne svojim trepavicama, ne žele nositi ekstenzije, idealno resenje kod spuštenih kapaka. Efekat traje od 6-8 nedelja.

Trepavice, Lash Lift

Microblading

Iscrtavanje obrva Microblading metodom je aplikovanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlačica, razičitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi mašinica, već se dlačice stvaraju specijalnom tehnikom i specijalnim nožićem (dermo cuterrom) .

Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled. Osnovni princip ove metode isrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekat nikakve šminke, a najmanje večernje šminke, vec samo da se uklone nedostaci i poboljša prirodan izgled.

Dlačice se iscrtavaju uz prirodne dlačice, bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je efekat potpuno prirodan.

Trajna šminka se izvodi po Nemačkim standardima, PUREBEAU aparatima i pigmentima.

Mikropigmentacija

Mikropigmentacija aparatom je jedna od estetskih metoda namenjena korigovanju, menjanju, ulepšavanju i balansiranju na polutrajni način određenih nedostataka ili nepravilnosti na licu (usne, obrve, kapci…) ili telu (areole, ožiljci…) uz implantiranje (unošenje) pigmenta u dermis.

U zavisnosti od tipa kože, tehnike, oblasti na kojoj se radi i pigmenata koji se koriste, rezultat može trajati od idealno od 6 do 18 meseci a najviše do 5 godina.

Preporučljivo je obaviti pregled 12 meseci nakon tretmana kako bi se proverilo stanje, odnosno izgled rada i odlučilo o eventualnim izmenama, dodacima ili novom radu.

mikropigmentacija

Trajna šminka na usnama

Senzualnost i atraktivnost :

Usne su najsenzuelniji detalj na licu. Cilj mikropigmentacije je izražavanje njihove senzualnosti.
Mikropigmentacija pomaže u definisanju spoljne linije usana, povećanju ili blagom redukovanje veličine usana, korigovanju asimetrije ili postizanju izgleda popunjenijih usana. Sve u skladu sa prirodnim izgledom i blagim senkama, usne dobijaju mnogo atraktivniji izgled ukoliko se dizajn i tehnike primene profesionalno.

Trajna šminka na obrvama

Perfekcija i Harmonija :

Obrve su važan estetski element koji značajno doprinosi izrazu lica i ravnoteži.
Od suštinske je važnosti u svakom životnom dobu da se isprave sve asimetrije i nesavršenosti , kako bi" vizuelna struktura " kapaka došla do izražaja kroz stvaranje novog oblika obrva. Rezultati su jednostavno prikazuju " lifting efekat."

Iscrtavanje kapaka - Eyeliner

ISCRTAVANJE KAPAKA EYELINER gornjom i donjom ivicom koja ističe Vaše oči.

Možete da birate između blagog ruba oko očiju čime će Vaše trepavice delovati gušće, a oko doći više do izražaja ili intenzivnog eyeliner-a, ukoliko ste navikli na dekorativni make up očiju.

Green Peel

Green peel je organski biljni piling, kojim se, prema dubini, može postići efekat, površinskog, srednje dubokog i dubokog pilinga kože i lica i tela.

Kakvi se problemi kože mogu rešavati Green peel tretmanima?

Green peel tretmanima se mogu tretirati različiti problemi kože: umoran izgled i dehidriranost, prve linije i bore, proširene pore, neujednačen ten i fleke, srednje duboke i duboke bore i gubitak tonusa, problematična koža, ožiljci, strije.

U okviru Green Peel protokola, postoji nekoliko različitih tretmana, prilagodjenih posebnim problemima.

Svi tretmani će biti pojedinačno opisani!

Suština GREEN PEEL® Active Clearing tretmana, kao i ostalih tretmana iz Green Peel palete je u upotrebi patentirane formule biljnih sastojaka, koji se sukcesivno umasiraju u kožu, s ciljem potpunog čišćenja!

Green Peel tretmani su graduirani od blagog ka jačem i GREEN PEEL® Active Clearing je jedan od blažih, namenjen čišćenju kože i rešavanju problema akni! Bez obzira što se radi o temeljitom pilingu, nakon ovog tretmana, koža se ne peruta.